Nieuwe Luxe Cadeau's

Houd onze webshop constant in de gaten, want naast de bestaande artikelen, zuller er ook ieder seizoen nieuwe producten komen, en daarbij geldt op = op. 

Net nieuw binnen zijn de enorme dienbladen van aluminium of gepolijst ijzer en de prachtige koperen cocktail beker. extra groot dienblad, tevens als magnetisch memobord te gebruiken. Mooie ronde dienbladen van metaal voor een scherpe prijs.

Vers van de pers, de Lady Anne koffiepot en de kanarie gele metalen pan "Beyond Basic". Deze pan is geschikt voor inductie. Bovendien is helamaal nieuwe, de trendy gouden cocktail shaker Matrioska, volgens russisch voorbeeld, nl de matroesjka poppetjes

Je vindt bij ons het mooiste assortiment aan keuken accessoires. Veel mooie luxe keukendesigns voor echt voordelige prijzen! Bovendien mogen praktische producten niet ontbreken, die het werk in de keuken een stuk makkelijker en stijlvoller maken. Wie tegelijkertijd praktisch en stijlvol wil koken, is bij deze onlinewinkel www.koopdesignonline.nl aan het juiste adres.

 

© 2016 - 2019 dzain.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel