Noble & Wood, mooi design

Paul Blease, oprichter van Noble & Wood, ontwerpt op basis van zijn familiegeschiedenis, een erfenis van integriteit en liefde voor goed gemaakte producten. Geïnspireerd door de grote ontdekkingsreizigers, streeft Noble & Wood ernaar om tijdloos elegante meubels en woonaccessoires te ontwerpen en te maken. 

Nobel, door de luxe materialen ( Italiaans leer, Black American walnoot hout, koper) en rijke uitstraling van de prachtige eerlijke designs.

Wood, door een combinatie van rijke materialen en het verkennen van moderne productieprocessen met traditionele handgemaakte technieken. Eerlijk design en verfijnde materialen zijn magie, zoals de Cloud Console. We houden van de Cloud Console, hij lijkt te zweven tegen de muur.

Inspiratie Noble & Wood, valentijn cadeau's, lifestyle cadeau's, design cadeau's, verjaardag cadeau's, alles voor vrouwen, alles voor mannen, mooi wonen, loop mirror, cloud console, spot hooks, magazine rack, cadeau's voor je vriendin, cadeau's voor je moeder, cadeau's voor je dochter, cadeau's voor je vriend, cadeau's voor je man, cadeau's voor je vrouw, cadeau's voor je vader, cadeau's voor je zoon.

 

© 2016 - 2019 dzain.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel