KnIndustrie - Italiaans keuken design

Een ware keuken revolutie, van dzain voor jou! 

De keuken is de plek waar de ideeën van KnIndustrie worden getest en verder ontwikkeld tot onverkende mogelijkheden. De korte geschiedenis van KnIndustrie kan gedefinieerd worden als een stille revolutie in het creëren van nieuwe iconen in de wereld van keuken gereedschap. 

Creëren is passie, we maken van je huis, je thuis. Thuis leven en koken wordt opnieuw ontdekt. Het is heerlijk om thuis te zijn, omringd met mooie spullen. KnIndustrie ontwerpt en ontwikkelt keuken design met het oog op de vereenvoudiging van het leven in een stijlvolle en functionele manier. De designs hebben dan ook meestal meerdere functies. Deksel, maar ook bonbon schaaltje; Een glazen pan, maar ook een wijnkoeler; Een pan, maar ook een dek schaal, etcetera.

This is what you'll find in KnIndustrie - Reading of tradition - Improving the functions - Giving new life and new meanings to objects - Global and local gastronomic culture - High design - High technology - Craftmanship and industry.

Inspiratie KnIndustrie, valentijn cadeau's, lifestyle cadeau's, design cadeau's, verjaardag cadeau's, alles voor vrouwen, alles voor mannen, mooi wonen, mooie glazen, cocktails, mooie snijplank, mooie pannen, mooie messen, mooie dienbladen, lime line, live/ly dienbladen, Lady Ann koffiepot, glasspot, in taglio snijplank, not ice ijsblokjes, ABCT, foodwear, knpot, be-knife, whitepot, cadeau's voor je vriendin, cadeau's voor je moeder, cadeau's voor je dochter, cadeau's voor je vriend, cadeau's voor je man, cadeau's voor je vrouw, cadeau's voor je vader, cadeau's voor je zoon.

 

© 2016 - 2019 dzain.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel