Koop je keuken design cadeau bij knindustrie.nl

Geef eens een mooi keuken design cadeau aan je vriendin, je partner of aan je zaken relaties. Bij knindustrie.nl slaag je beslist en vind je het perfecte geschenk voor een ander of voor jezelf. Vind een hebbeding voor in je eigen trendy interieur. Bij koopdesignonline.nl kun je terecht voor professionele messen, keramische pannen die je ook als prachtige schaal kunt gebruiken, van kookplaat naar mooi gedekte tafel, design keuken accessoires. In Taglio snijplanken waarbij keramiek, hout en rvs gecombineerd worden tot 1 prachtig geheel, zijn echte eyecatchers. Ook als je een extre grote snijplank zoekt, slaag je bij knindustrie.nl.

Wil je Scandinavisch wonen, shop dan Korbo manden, voor al je mooiste keukendesign shop dan knindustrie.

www.koopdesignonline.nl voor al je mooiste kerst cadeau's, moederdag cadeau's, vaderdag cadeau's, valentijn cadeau's, verjaardag cadeau's..

Jouw keuken

Jouw keuken is het middelpunt van je huis, een centrale ruimte waar naast gekookt ook gegeten en ontspannen wordt. Vroeger was eten koken een vrouwen zaak, maar tegenwoordig neemt de man langzaam maar zeker deze functie over. Mannen krijgen steeds meer plezier in koken an alles wat daarbij komt kijken. Ook wordt er steeds meer aandacht besteed aan plezier in stijlvol koken en bakken. Steeds vaker worden vrienden, familie, buren of andere gasten aangetrokken door een mooie en gastvrije keuken. Genietend van een cocktail, kijken hoe de gastheer de laatste hand legt aan een heerlijke maaltijd, is het ultieme begin van een lange culinaire avond.

Bij knindustrie.nl vind je telkens nieuwe inspiratie om je keuken gezellig, practisch en stijlvol uit te rusten, natuurlijk altijd voor de beste prijs - kwaliteit verhouding.

KnIndustrie - Italiaans keuken design

Een ware keuken revolutie, van koopdesignonline.nl voor jou! 

De keuken is de plek waar de ideeën van KnIndustrie worden getest en verder ontwikkeld tot onverkende mogelijkheden. De korte geschiedenis van KnIndustrie kan gedefinieerd worden als een stille revolutie in het creëren van nieuwe iconen in de wereld van keuken gereedschap. 

KnIndustrie is opgezet door de nazaten van de beste pannen producent van Italië en levert derhalve uitsluitend top kwaliteit. In 4 woorden: hoogwaardig, flexibel, lichtgewicht en duurzaamheid. Hun doel is het gebruik van kookgerei te vergemakkelijken, te verbeteren en bovenal de presentatie van de gerechten oogverblindend te maken.

Een Italiaanse droom die werkelijkheid werd, dankzij de vele gesprekken met bekende chefs, professionele gebruikers en hobby koks. Het resultaat, een revolutie voor jouw keuken, die garant staat voor de beste kwaliteit!

Creëren is passie, we maken van je huis, je thuis. Thuis leven en koken wordt opnieuw ontdekt. Het is heerlijk om thuis te zijn, omringd met mooie spullen. KnIndustrie ontwerpt en ontwikkelt keuken design met het oog op de vereenvoudiging van het leven in een stijlvolle en functionele manier. De designs hebben dan ook meestal meerdere functies. Deksel, maar ook bonbon schaaltje; Een glazen pan, maar ook een wijnkoeler; Een pan, maar ook een dek schaal, etcetera.

Inspiratie KnIndustrie, valentijn cadeau's, lifestyle cadeau's, design cadeau's, verjaardag cadeau's, alles voor vrouwen, alles voor mannen, mooi wonen, lime line, live/ly dienbladen, extra grote snijplanken, Lady Ann koffiepot, glasspot, pannen, in taglio snijplank, not ice ijsblokjes, ABCT, foodwear, knpot, be-knife mooie messen, whitepot pannen, cadeau's voor je vriendin, cadeau's voor je moeder, cadeau's voor je dochter, cadeau's voor je vriend, cadeau's voor je man, cadeau's voor je vrouw, cadeau's voor je vader, cadeau's voor je zoon.

 

© 2016 - 2019 dzain.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel