We slaan onze handen in elkaar

Wij zijn Ilona en Oguz Inceman. Ik, Ilona, ben eigenaresse van Huidinstituut Parkstad in Kerkrade en ben gespecialiseerd in Permanent make-up en ben QMS Medicosmetics huid specialiste. Naast mijn webshop www.koopdesignonline.nl, run ik nog een mooie webshop namelijk www.collageenproducten.nl. Mijn vak en mijn passie is de schoonheid van de mens, maar dat neemt niet weg, dat er nog genoeg passie over is voor iets heel moois, namelijk ons interieur.

www.koopdesignonline.nl is ontstaan uit passie voor mooi interieur design in en om onze eigen keuken. Ons merk KnIndustrie, hebben we op vakantie leren kennen en werden meteen verliefd op de materialen, de kleuren en de designs. Het idee om deze kwalitatief top producten online te gaan verkopen is snel geboren, www.koopdesignonline.nl is een feit.

Oguz, mijn man, runt met veel succes Inceman Interieur, eveneens in Kerkrade. Hij maakt interieur op maat. Complete inrichtingen voor particulieren, maar ook zakelijk interieur is mogelijk. Geen wens is te gek, alles is mogelijk, en dat resulteert in prachtig maatwerk.

We zijn alletwee dagelijks bezig met het creëren van veel moois en het is dan ook niet vreemd, dat we onze handen in elkaar geslagen hebben door samen achter www.koopdesignonline.nl te staan en steeds op zoek te zijn naar het nieuwste en het mooiste voor jouw keuken...

Je interieur op maat

Inceman Interieur

Ben je op zoek naar een strak en modern interieur, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Geen wens is te gek, alles is mogelijk in maatwerk. Kun je de juiste maten niet vinden in de standaard zaken, bij ons vind je het gegarandeerd!

Oguz Inceman is eigenaar en drijvende kracht achter Inceman Interieur. Na heel klein te zijn begonnen, is het bedrijf langzaam maar zeker gegroeid. Nog steeds ligt de nadruk op kwaliteit, niet op kwantiteit en dat zie je aan het eind resultaat. Alles wordt in de eigen fabriek gemaakt en ook de montage bij de consument doen we zelf. Tevreden klanten is ons streven!

Inceman Interieur

Wiebachstraat 17G

6466 NG Kerkrade

Tel: 06-22333637

www.inceman.nl

info@inceman.nl

Huidverzorging & Permanent Make-up op maat

Huidinstituut Parkstad - Permanent Beauty

Huidinstituut Parkstad staat garant voor kwaliteit in huidverbetering en permanent make-up. 

Pro Skin Esthetician en QMS Medicosmetics huid specialiste, zo mag ik me noemen en daar ben ik zeer trots op. Ik ben geschoold volgens de leer van Dr. Schulte, grondlegger van QMS Medicosmetics. Door het volgen van cursussen en masterclasses, is mijn huidkennis naar een hoog level verheven. Je huid is dan ook in de beste handen bij Huidinstituut Parkstad, waar je altijd door mijzelf behandeld wordt! Bezoek ook mijn webwinkel www.collageenproducten.nl

Permanent make-up zit in mijn genen, tenminste zo voelt het. Ik heb al meer dan 23 jaar ervaring in het uitoefenen van permanent make-up en elke dag komen er weer een paar tevreden clienten bij. Niet gek dat dit me ligt, gezien het feit dat ik, zolang ik me kan herinneren, schilder, teken en boetseer. Dat creatieve zit in me. Zo is het ook ontstaan dat ik constant, in mijn vrije tijd, bezig was en ben met interieur. Tot nu toe alleen met mijn eigen keuken interieur, maar mijn eigen huis werd te klein....www.koopdesignonline.nl is een feit!

Huidinstituut Parkstad - Permanent Beauty

Heerlenersteenweg 63

6466 KRV Kerkrade

Tel: 045-5416801

www.huidinstituutparkstad.nl

www.collageenproducten.nl

ilona@inceman.nl

Daarnaast maak ik beelden. Beelden van keramiek en brons, gemaakt met liefde en veel fantasie. Unieke beelden, waarvan er maar één bestaat. Klik hier voor mijn collectie.

© 2016 - 2019 dzain.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel