Korbo, handgeweven ijzerdraad manden

Korbo handgeweven ijzerdraad manden zijn zeer functioneel en bijzonder stoer. Tijdloze manden met een geschiedenis die terug gaat tot het begin van de jaren '20 in Zweden. Vroeger werden de manden gebruikt door vissers en boeren of een ieder die verplaatsbare opslagruimte nodig had. Elke draad wordt zorgvuldig met de hand gewoven door vakmensen en dit unieke vakmanschap is nog steeds hetzelfde als toen de eerste mand rond 1920 geproduceerd werd.

Tegenwoordig mogen de Korbo manden niet ontbreken in een modern, trendy of industrieel interieur. Te gebruiken als groente en fruit mand op je aanrecht, als speelgoed mand, voor je tijdschriften, als wasmand op de badkamer, als bloemen mand voor binnen en buiten, naast je open haard gevuld met hout, kortom, een zeer functionele blikvanger in elke ruimte van je huis.

De manden zijn uit 1 roestvrij stalen draad gevlochten, geheel naadloos. Handgemaakte top kwaliteit RVS manden uit Zweden, geen laspunten, onverwoestbaar en zuurbestendig. Natuurlijk zijn de manden daardoor ideaal voor buiten, maar ook binnen brengen ze direct veel sfeer. Als lectuurmand, fruitmand, wasmand, haardhoutmand, speelgoedmand, handschoenen en sjaals halmand.......... Hij is gemakkelijk te reinigen met een vochtige doek.

Inspiratie Korbo

valentijn cadeau's, lifestyle cadeau's, design cadeau's, verjaardag cadeau's, alles voor vrouwen, alles voor mannen, mooi wonen, korbo classic 35, korbo bin, korbo classic 80, cadeau's voor je vriendin, cadeau's voor je moeder, cadeau's voor je dochter, cadeau's voor je vriend, cadeau's voor je man, cadeau's voor je vrouw, cadeau's voor je vader, cadeau's voor je zoon, cadeau's voor de tuin, keuken, kinderkamer opruimen, wasmand, opbergmanden.

© 2016 - 2019 dzain.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel