Maatwerk - Uw interieur op maat

Je interieur opnieuw inrichten? Je interieur opnieuw inrichten kost heel veel uitzoeken, denken en combineren. Vanzelfsprekend ben je bij Inceman Interieur en dzain.nl aan het juiste adres. Inceman Interieur is in Kerkrade de expert op het gebied van interieur. Doe ideeen op en laat je inspireren om van je huis je thuis te maken. Bekijk direct het lookbook van Inceman Interieur voor maatwerk in je hele huis, van kasten, inloopkasten, keuken, badkamer, garderobe, haardombouw, maar ook voor de zakelijke inrichting ben je bij Inceman Interieur aan het juiste adres. Bij Inceman interieur vind je beslist het design dat bij je past!

Ben je op zoek naar een strak, modern of juist naar een klassiek en tijdloos interieur? Bij Inceman Interieur is geen wens te gek - gaat niet, bestaat niet! Alles is mogelijk in ons maatwerk. Kun je net die juiste maten niet vinden in een standaard zaak, geen nood, bij ons vind je het gegarandeerd!

Oguz Inceman

Oguz Inceman, is de drijvende kracht en eigenaar van Inceman Interieur. Na klein te zijn begonnen, is het bedrijf langzaam maar zeker gegroeid. Nog steeds ligt de nadruk op kwaliteit en dat zie je aan het eindresultaat. Alles wordt in de eigen fabriek gemaakt en ook de montage op lokatie doen we zelf. 100% handwerk! Tevreden klanten is ons streven!

Inceman Interieur

Wiebachstraat 17G

6466 NG Kerkrade

Mobiel: 06-22333637

www.inceman.nl

info@inceman.nl

 

 

 

© 2016 - 2019 dzain.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel