Hotter than Hot – Lipstick Queen

Hotter than Hot – Lipstick Queen, omdat je lippen het waard zijn!

Poppy King

De Australische Poppy King is al sinds haar zevende een gepassioneerd lipstick liefhebster. Met de rode kleur van haar moeder op haar lippen veranderde het kleine meisje in een ware popster. Toch konden de meeste lipsticks in de beautystores van Melbourne haar niet bekoren en begon ze op haar achttiende te dromen van een eigen lipsticklijn.

 

Sinds 2007

Twintig jaar later, in 2007, bracht de koningin van de lipstick haar eigen merk op de markt. Lipstick Queen staat garant voor zijdezachte, non-sticky formules met de best uitgedachte kleuren. Het ontwikkelen van de perfecte kleur kan soms maanden duren. Zo is er een roodtint die bij iedere huidskleur past en een die het blauw van je jeans mooier uit laat komen. Ook over de dekkracht en trends wordt uitgebreid nagedacht.

Nu bij dzain.nl

  • Silver Screen
  • Velvet Rope
  • Black Lace Rabbit
  • Frog Prince
  • Jungle Queen Coral

Silver Screen

Deze lipsticks zijn intens van kleur en nat van formule, geïnspireerd door de sexy actrices van het witte doek. Geeft sexy, zachte lippen in de meest verleidelijke kleuren. Het is een hommage aan Hollywood’s zelfverzekerdheid en arrogantie. De meest sexy lipstick, ideaal voor je eerste date…..voor slechts 49 euro.

De Silver Screen collectie bestaat uit zeven prachtige kleuren, die elk vrouwen hart sneller laten slaan.

Velvet Rope

Te verkrijgen in 5 kleuren met rijke pigmenten. Velvet Rope is als een huwelijk tussen perfecte dekking, hydratatie en een veder lichte structuur. Een lipstick, die je niet voelt, maar je lippen fenomenaal afdekt met de mooiste volle kleuren. De kleur echt aan je hele lippen, ook aan het vochtige gedeelte, iets wat met geen andere lipstick lukt.

De Velvet Rope collectie bestaat uit rijke pigmenten, gevat in een siliconen basis. Dit verklaart zijn veder lichte gevoel op je lippen. Vitamine E, abrikoos olie en anti-oxidanten geven een hydratatie boost Een vleugje munt zorgt voor het zachte koele gevoel dat lang aanhoudt.

Velvet Rope geeft een uiterst glamoureus gevoel op je lippen, is makkelijk glijdend aan te brengen en de luxe gemagnetiseerde gouden huls heeft een luxe uitstraling. Als dit het gevoel is dat je zoekt, dan is de prijs van 49 euro een koopje!

 

© 2016 - 2019 dzain.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel