OVER MARC INBANE

MARC INBANE is een Nederlandse fabrikant, gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en verkopen van luxe cosmetische producten. 

ONTSTAAN VAN MARC INBANE

Na het missen van hun vlucht op Amsterdam Schiphol zaten Ingo, Bart en Nele, wachtende op hun volgende vlucht, de tijd  te veraangenamen met het observeren van voorbij lopende mensen. Al snel viel hun de uitstraling en houding van de vertrekkende en terugkerende reizigers op. De terugkerende reizigers zagen er stralend, gebruind en gezond uit wat van positieve invloed op hun houding was. Door het drukke en gehaaste leven én de beperkte zonuren in eigen land is het lastig om dit vakantiekleurtje op een gezonde manier te behouden. En áls de zon al schijnt, heb je te maken met schadelijke UV stralen.

Met enerzijds het gehaaste leven, de beperkte zonuren en schadelijk UV, en anderzijds de stralende terugkerende reizigers in gedachten, is het idee voor de natural tanning spray ontstaan. Een manier om op een makkelijke (spray), gezonde en veilige wijze het gehele jaar door een natuurlijke vakantiekleur te hebben.

INgo, BArt en NEle hebben hun namen door elkaar gehusseld en al snel was MARC INBANE geboren!

Geboortedatum: 21 April 2012

Marc Inbane Natural Tanning Spray

De natural tanning spray van Marc Inbane is heel eenvoudig zelf aan te brengen en zorgt voor een gezonde, natuurlijk en egaal gebruinde huid, dus geen worteleffect. Het luxe product is verrijkt met natuurlijke, voedende en authentieke ingrediënten waaronder Aloë Vera en Ginkgo. Het is geschikt voor alle huidtypes en over het gehele lichaam te gebruiken. De Tanning Spray droogt snel en zonder vlekken. Prachtig egaal bruin zonder schadelijke UV stralen van de zon of zonnebank en geeft toch tot 5 dagen een vakantiekleur. 

Marc Inbane handschoen voor het lichaam

Spray gelijkmatig de natural tanning spray over het gehele oppervlakte van de handschoen en wrijf met vloeiende, korte bewegingen over de huid. De spray trekt vervolgens mooi en egaal in de huid en zorgt voor een prachtig gebruinde teint. De Marc Inbane handschoen voelt zijdezacht en comfortabel aan, heeft een sterke vezel en laat géén pluizen achter. Daarnaast is de handschoen gemaakt van duurzaam materiaal. 

 • Geschikt voor zowel links- als rechtshandigen
 • Handige ophanglus
 • Wasmachinebestendig tot 30°C
 • Advies: gebruik geen wasverzachter of droogtrommel

Marc Inbane Kwast voor het gelaat

Plekje gemist of teveel gesprayd? De brush transformeert de gesprayde vloeistof tot een natuurlijk egaal resultaat. Volg onderstaande stappen voor het beste resultaat:

Teveel gesprayd? Laat de tanning spray ongeveer 10 seconden drogen op de huid en verplaats de kwast in snelle, vloeiende, vegende bewegingen over de huid voor een egaal resultaat.

Plekje gemist? Spray lichtjes de tanning vloeistof op de haartjes van de kwast. Tip de overtollige tanning vloeistof ietwat af op een tissue en verplaats de kwast in een snelle, vloeiende, vegende beweging over de huid om bij te werken voor een egaal resultaat. 

De unieke Marc Inbane Spuitbus

Marc Inbane biedt je een kijkje in de geheime wereld van het productieproces van de original natural tanning spray. Een uniek spray systeem, zonder drijfgas, dat niet alleen ontwikkeld is om een superieure verstuiving te produceren, maar ook om onze ecologische voetafdruk, door een duurzaam verpakkingsproces, te bestempelen. In vergelijking met de traditionele aerosol spraytechnologie heeft het systeem dat wij exclusief gebruiken, meerdere voordelen voor zowel onze klanten als de natuur.

Gebruiksvoordelen:

 • Bevat geen brandbaar of schadelijk drijfgas
 • Gelijkmatig en gecontroleerd spuitpatroon voor een optimaal resultaat (wat je niet hebt bij een pomp of crème verpakking)
 • Langere houdbaarheid zonder toevoeging van conserveringsmiddelen
 • Totale scheiding van de tanning vloeistof met lucht (vacuümverpakking), wat een optimale productbescherming waarborgt
 • Zeer makkelijk aan te brengen voor een natuurlijke en egale kleur
 • Geen vieze handen doordat het product direct op de huid kan worden gesprayd
 • Inhoud tot 100% benutbaar – een hoge ledigingsgraad
 • Hygiënisch afvulproces door middel van een gesloten afvulsysteem
 • Spray toepassing vanuit alle hoeken; 360° rond

Voordelen voor het milieu:

 • Gevuld met milieuvriendelijke/zuivere frisse lucht (eco-friendly)
 • Bevat geen brandbaar of schadelijk drijfgas
 • Vermindering van opslag- en transporteisen
 • Recycleerbaar

Nieuw – Marc Inbane Geurkaarsen

De geurkaarsen van Marc Inbane zijn met de hand vervaardigd en behuisd in een mondgeblazen glas. Daarnaast zijn onze lonten speciaal afgestemd op iedere afzonderlijke geur. Elke kaars is op ambachtelijke wijze en met precisie in verschillende lagen in het glaswerk gegoten, waardoor er een gelijkmatige verdeling van de geur gecreëerd wordt tot aan het einde van de brandduur. Een haute couture geurkaars om elke gewenste kamer te verrijken met een luxueuze sfeerbeleving. Het perfecte cadeau om jezelf of een ander te trakteren op een gevoel van pure verwennerij! 

De Bougie Parfumée is momenteel verkrijgbaar in 3 geuren

 • Scandy Chic Black
 • Pasthèque Ananas Black
 • Tabac Cuir Black

Nieuw – Marc Inbane Perle de Soleil

Nieuw – Marc Inbane Perle de Soleil. Bruinen op maat dankzij deze bruinings druppels.

Marc Inbane perle de soleil is de perfecte oplossing voor zelf bruining op maat. Met deze druppels kan naar ieders wens een mooie, gezonde teint worden gecreëerd tijdens de bestaande huidverzorgings routine. De druppels kunnen eenvoudig met elke dagcrème of bodylotion worden gemengd om een op maat gemaakte en natuurlijk ogende teint te creëren.

 

 

 

© 2016 - 2019 dzain.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel